Overleg gebruiker:193.242.117.19

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Warning icon.png   Waarschuwing!
Dit IP-adres is gebruikt voor vandalisme op Wikibooks!

Beste gebruiker,

Uw computer heeft op het internet een adres. U raadpleegt Wikibooks anoniem, en dus is dit adres het enige dat we van u kennen. Doordat de adressen vaak opnieuw willekeurig worden uitgedeeld, kan het zijn dat u dit leest terwijl het vandalisme eerder door een ander gepleegd is. Ook kan het zijn dat u ongelukkigerwijs het adres met een vandaal deelt. In dat geval wensen wij u van harte welkom als gebruiker van Wikibooks, welkom!

Maar: als u iemand bent die bewust fouten of beledigende opmerkingen in Wikibooks-artikelen maakte, of bestaande informatie zonder goede reden verwijderde, dan geldt voor u deze waarschuwing: Bij herhaald misbruik zal dit adres geblokkeerd worden; u zult dan niets meer kunnen wijzigen. Als er sprake is van ernstig vandalisme kan tegelijk met het plaatsen van deze waarschuwing al een blokkade zijn uitgevoerd.

U kunt oefenen met Wikibooks in de zandbak. Indien u aan het oefenen was in artikelen, kan het zijn dat dit oefenen als vandalisme werd gezien.

Wikibooks hanteert bewust een zeer open filosofie waarbij iedereen, zelfs zonder registratie, informatie kan toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u van harte uit hiervan gebruik te maken. Vandalisme wordt echter snel verwijderd!

Leuker als vandalisme[bewerken]

Beste 193.242.117.19, welkom op Wikibooks!

Met serieuze medewerkers kan Wikibooks verder uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

  • Oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak kan in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle collega's!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes, dus: ~~~~, of door op de onderteken-knop OOUI JS signature icon LTR.png op de werkbalk te klikken.

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


John P doveSmall.pngangelis. overleg 6 okt 2008 13:17 (CEST)Reageren[reageer]

Kookboek/Rijstebrij[bewerken]

Je hebt een toevoeging geplaatst op Kookboek/Rijstebrij. Deze staat niet op de goede plek, maar dat komt wel goed, maar de reden van je opmerking is meer de vraag. Waarom is het recept niet geschikt voor jonge kinderen. Geef hier een toelichting of verbeter je opmerking.--John P doveSmall.pngangelis. overleg 15 dec 2008 10:09 (CET)Reageren[reageer]

Weer geknoei[bewerken]

Je blijft toch een beetje knoeien (Wikijunior:Natuurkunde/Zwaartekracht‎) en wordt dus een poosje geblokkeerd.--14 jan 2010 09:58 (CET)

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.