Overleg gebruiker:193.190.11.97

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom gebruiker met IP-adres 193.190.11.97! Mooi dat u de weg naar de Nederlandstalige Wikibooks heeft kunnen vinden en voortvarend aan het Russisch begonnen bent. Wikibooks NL is nog klein, maar wordt steeds groter. Lees Welkom voor wat tips. Mtcv 18 aug 2004 09:34 (UTC)

Hallo gebruiker 193.190.11.97,

Fijn dat u zo intensief bezig bent met wikibooks. Ik zie dat u aan de categorisatie van de recepten bent begonnen, iets waar ik zelf ook aan zou willen beginnen, maar alle hulp is uiteraard welkom :-)

U kunt overigens de artikelen binnen categoriën een beetje indelen. Als u bijvoorbeeld intikt: [[Categorien:Kookboek:Tiramisu|T]] dan zal in de betreffende categorie de tekst Kookboek:Tiramisu onder de letter T worden neergezet, wat het zoeken stukken makkelijker maakt. (I.p.v. T kunt u uiteraard ook Tiramisu neerzetten. Als u gen zin/tijd heeft om dit te doen, geen nood, want ik wil dit ook wel doen.

Overigens, als mijn vermoeden juist is dat u Gebruiker:BIOS bent, zou u dan de gebruikerspagina van dit IP-adres naar de pagina van gebuiker Bios kunnen redirecten?

Ik ben voorlopig nog wel online, dus vragen stellen kan altijd.

Met vriendelijke groet, Firefox 7 jan 2005 13:48 (UTC)

Magische wetenschap[bewerken]

Hoi 193.190.11.97, u heeft vandaag (04/11/2005) enkele pagina's aangemaakt met de prefix Magische wetenschap:. Op zich hebben al deze pagina's zeker hun waarde voor Wikibooks. Ik zou echter de prefix graag iets anders zien, zoiets als: Experiment:. Heeft u hier ook ideeen over? (zie ook: Wikibooks:Lerarenkamer#Magische_wetenschap Koos Overleg 4 nov 2005 22:22 (UTC)

Verzoek[bewerken]

Beste 193.190.11.97, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Ok sign.jpg Groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)Reageren[reageer]

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.