Overleg:Onderwijs in relatie tot P2P/Deletionisten

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikibooks

De letterlijke definitie is goed verwoord. Het verband tussen deletionisten en p2p is heel duidelijk voor mij. Je moet echter nog conceptnaam en p2p veranderen naar deletionisten en p2p. Het voorbeeld is niet echt een voorbeeld, maar het maakt wel het concept wel nog duidelijker. Daar hoef je niks aan te veranderen. De theoretisch duiding is redelijk kort. Kan je dit nog uitbreiden of dit alles wat je gevonden hebt over de deletionisten? Eventueel kan je nog meer informatie halen uit je eigen externe linken. Momenteel zijn er nog maar 3 linken. Volgens de richtlijn moeten er 5 linken zijn. Op de website van p2p foundation kan je nog meer informatie vinden over deletionisten en die website kan je eventueel gebruiken als externe link. De wiki voldoet aan de meeste richtlijnen en is goed gestructureerd. Ook het concept deletionisten is volledig duidelijk voor mij.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ik had nog nooit eerder gehoord van het woord deletionist. Door jouw definitie te lezen begrijp ik het woord echter volledig. De definitie is dus goed omschreven. In je link met P2P staat de volgende zin: "Wie een naam heeft opgebouwd als auteur van goede artikelen, krijgt de kans om moderator te worden." Bij het lezen van deze zin vraag ik me af hoe artikels van bepaalde auteurs als "goed" worden bestempeld. Zou je dit nog kunnen verduidelijken? Je taalgebruik is goed, alles is goed te begrijpen.

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.